Lindtorp SMS-service

on .

Ny SMS-besked service

Klubben har lavet en SMS besked tjeneste der gør det nemt for dig at sende SMS-beskeder til klubbens medlemmer.

For at være med skal du :

• Sende en besked med teksten "tilmeld" til klubbens nummer.

• Du får svar tilbage få minutter efter med "Velkommen til Lindtorp MFK's SMS service".

• Herefter kan du sende beskeder til det samme nummer eks. "Det er godt vejr hvem vil med på skrænten?". Denne besked sendes automatisk til alle andre medlemmer der er tilmeldt tjenesten. Du vil også selv modtage en kopi af beskeden - det betyder blot at den er videresendt.

Du kan til enhver tid sende en besked med teksten "afmeld" for at forlade systemet. Oplever du problemer med systemet så kontakt Christian på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Det koster naturligvis kun 1 x almindelig SMS-takst at bruge systemet.

Nummeret, du skal bruge kan du få ved at kontakte Christian - det vil også stå på tavlen i klubhuset et stykke tid.